Maak gebruik van het Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer voor jouw leefbaarheidsactiviteit

De Huurders Belangenvereniging Vestia Zoetermeer (HBVZ), als onderdeel van de Huurdersraad Vestia, heeft samen met haar leden/huurders begin 2018 een Fonds opgericht, zie hiervoor het Reglement Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer en de Procedure Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer per 1 januari 2024 met Bijlage bij Procedure voor uitvoering van werkzaamheden van de Commissie Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer. De Zoetermeerse huurders van Stedelink kunnen een beroep doen op een bijdrage voor een te houden activiteit in/rond een complex in Zoetermeer.

Voorbeelden van zo’n activiteit zijn een te organiseren barbecue, een nieuwjaarsbijeenkomst, het zoveel jarig bestaan van een complex enz. Kortom als er wat te vieren valt in een Vestia omgeving, kan daar een bijdrage voor worden gegeven. Voor het nieuw ingestelde Lief en Leed Potje kun je een aanvraag indienen voor iemand die initiatieven heeft getoond ten behoeve van andere bewoners en daarnaast kunnen ook aanvragen voor langdurig zieken worden ingediend. De 2 voorwaarden waaraan moet worden voldaan zijn:
aanvraag moet eerst ter beoordeling aan commissie Fonds HBVZ worden voorgelegd en het max. bedrag is EUR 25,00 per attentie.

Dit Fonds is opgericht door en voor huurders van Vestia Zoetermeer en wordt vanaf 1 januari beheerd door een commissie van Huurdersraad Stedelink bestaande uit Zoetermeerse huurders onder leiding van een onafhankelijke voorzitter. Tientallen huurders hebben voor het organiseren van een activiteit al met succes een beroep gedaan op dit Fonds.

Schroom niet: mocht u een idee hebben voor het organiseren van bovengenoemde voorbeelden, neem contact op met het Fonds via info@huurdersraadstedelink.nl onder vermelding van ‘Fonds’.

Flyer Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer

Huurdersdag Zoetermeer 2022

Deel dit bericht