Nieuwe woningcorporatie Stedelink contactinformatie

Huurdersraad Stedelink is de nieuwe huurdersorganisatie die adviseert de nieuwe woningcorporatie Stedelink, vooral actief in Delft, Zoetermeer en Zuidplas. Ze zijn bereikbaar vanaf 2 januari. Neem voor die datum alleen telefonisch contact op via 088 124 24 24, met spoed, ze zijn dan nog aan het splitsen. De Huurdersraad is ook tot dan met vakantie.

Informatie van Stedelink

Vanaf 2 januari kunt u terecht op de nieuwe website van Stedelink. U regelt diverse zaken eenvoudig en snel direct online. Bijvoorbeeld voor het inplannen van een reparatie of het doorgeven van wijzigingen.

www.stedelink.nl

Social media

Op Facebook en Twitter beantwoorden de medewerkers van Stedelink uw vragen tijdens de openingstijden. Buiten deze tijden kunt u uw vragen ook stellen. Deze beantwoorden we de eerstvolgende werkdag. Voor spoed, ook buiten onze openingstijden, belt u naar 088 308 70 70.

Volg Stedelink nu al op
Facebook
Instagram

Telefoon

Van maandag tot en met vrijdag is Stedelink bereikbaar tussen 08.30 en 16.30 uur. Voor spoed is Stedelink ook buiten openingstijden bereikbaar op telefoonnummer: 088 308 70 70

Post
Stedelink
Postbus 845
2700 AV Zoetermeer

Huurdersraad Stedelink

Kijk voor alle informatie over onze vrijwilligersorganisatie Stichting Huurdersraad Stedelink verder op de website waar je nu al bent: huurdersraadstedelink.nl.

Deel dit bericht