Nieuwjaarsborrel Livorno met bijdrage Fonds

Livorno organiseerde een geslaagde nieuwjaarsborrel! Ook een bijdrage van het Fonds Zoetermeerse Huurders Stedelink aanvragen voor jouw leefbaarheidsactiviteit? Kijk hier.

Verslag van de organisatie:

Op 9 januari 2024 hebben we in Livorno het nieuwe jaar ingeluid. Livorno is het appartementencomplex van Stedelink aan de Van Galenstraat Zoetermeer. Alle bewoners waren natuurlijk uitgenodigd en ja hoor, op een enkeling na was iedereen aanwezig. Ondanks dat je elkaar in het gebouw vaak tegenkomt, bleek het heel gezellig om iedereen bij elkaar te zien. De sfeer was super en er werd volop getoast en genoten van een lekker hapje. Lief en leed van het afgelopen jaar werd met elkaar gedeeld; zo’n bijzondere ervaring dat bewoners het zo goed met elkaar kunnen vinden, echt uniek! We hopen er volgend jaar weer met z’n allen te zijn en weer op een volgend gezond jaar te mogen toasten. Met dank aan Huurdersraad Stedelink voor de sponsoring, natuurlijk!!”

Deel dit bericht