Bestuurslid gezocht!

Ben jij een betrokken huurder van Stedelink en wil jij je inzetten voor de belangen van de huurders? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste mensen die graag een bijdrage willen leveren aan de belangenbehartiging van huurders
in Delft, Zoetermeer en Zuidplas.

Als penningmeester of algemeen bestuurslid kun je op basis van jouw eigen interesse en expertise een van de portefeuilles invullen, bijvoorbeeld op het gebied van zorg, duurzaamheid of communicatie. Daarnaast kun je tijdens deze interessante periode als bestuurslid van Stedelink een verschil maken voor de huurders in jouw gebied. Als jij communicatief vaardig bent, goed kunt samenwerken en beschikbaar bent voor ongeveer 8 uur per week, dan ben jij degene die wij zoeken.

Je kunt bij de Huurdersraad kennis en ervaring opdoen en jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen. Daarnaast kun je rekenen op professionele ondersteuning en een passende vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@huurdersraadstedelink.nl en ga in gesprek met collega-bestuurders. Sluit je aan bij de Huurdersraad en vertegenwoordig samen met ons de huurders van Stedelink!

Deel dit bericht