Foto’s huurdersavond Zoetermeer Noord 13 mei 2024

Op 13 mei 2024 hielden we een huurdersavond in Rogershof in Zoetermeer. We waren te gast in de algemene ruimte van dit Stedelink gebouw. Hier wonen actieve huurders die regelmatig activiteiten organiseren. De huurders hebben inmiddels ook een bewonerscommissie opgericht. 

De Huurdersraad heeft de huurders uit Zoetermeer Noord uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Er was een presentatie van de brandweer, met goede tips voor brandveilig leven. Ook waren er gesprekstafels met brandweer en buurtpreventie (WAS-teams). We waren blij met de komst van een wijkagent die ook een gesprekstafel had. Daarnaast was er een energiequiz en tafels over veiligheid bij onderhoud en beheer van Stedelink. Veel huurders waren gekomen en geïnteresseerd stelden ze vragen. Er was een gezellige sfeer. Bestuur en onze vrijwilligers zorgden voor de aankleding, ontvangst en catering. 

Na afloop was er nog tijd voor napraten en daar werd dan ook met plezier gebruik van gemaakt. We kijken uit naar het organiseren van de huurdersavonden die er nog aan gaan komen!

Deel dit bericht