Kandidaat bestuurslid Robbert stelt zich voor

“Mijn naam is Robbert Dijkshoorn, 51 jaar, vader van vier kinderen, heb het grootste deel van mijn werkzame leven in de (Delftse) horeca gewerkt en via een groothandel in klein huishoudelijke apparaten en espressomachines in Zoetermeer nu werkzaam bij een technische groothandel in De Lier.

Sinds een kleine tien jaar woon ik in het Rode Dorp in Delft. Als huurder van Vestia (nu Stedelink) verbaasde ik me regelmatig over de gang van zaken (met name de slechte communicatie richting de huurders) vanuit de corporatie. Toen het groot onderhoud aan onze buurt werd aangekondigd heb ik me dan ook direct aangemeld voor de klankbordgroep, om iets dichter op het vuur te zitten dan wanneer ik op de bank bleef zitten. Ook toen bleek dat mijn complex (‘nieuwbouw’ uit ’94, aangebouwd tegen de bestaande (’68) galerijflats) niet werd meegenomen in het onderhoud heb ik toch de rit uitgezeten en als medehuurder met Vestia en de aannemer om tafel gezeten om het onderhoud te begeleiden.

Ik mis de betrokkenheid vanuit de bewoners, daar is zeker nog wat te winnen, daar wil ik me graag voor inzetten.”

Procedure kandidaat bestuurslid

Robbert draait nu enkele maanden met plezier met ons mee en zowel hijzelf als wij willen hem graag in het bestuur! Heb je bezwaar tegen het benoemen van dit bestuurslid, dan kun je dat bezwaar uiterlijk 30 april 2024 aan ons mailen.

Hartelijke groet,

Bestuur Huurdersraad Stedelink

Bart, Etty, Anneke, Thea

Deel dit bericht