Nieuwjaarsbijeenkomsten 15-1-24 en 2-2-24

Huurdersraad Stedelink nieuwjaarsbijeenkomst Zoetermeer .

Op 15 januari 2024 was de eerste nieuwjaarsborrel met vrijwilligers en bewonerscommissies uit Zoetermeer en het Huurdersraad-bestuur op het Fonteinbos 1C te Zoetermeer. Ons kantoor was goed gevuld en dat was mooi om te zien. Het was een geslaagde en gezellige avond met veel vrijwilligers en aankomende vrijwilligers en misschien ook wel nieuwe bestuursleden die in het bestuur of als vrijwilliger aan de slag willen gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje was het fijn om kennis te maken met elkaar en te merken dat de groep van betrokken huurders groeit. We hebben nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers en nieuwe bestuursleden bijvoorbeeld een nieuwe penningmeester.


Huurdersraad Stedelink nieuwjaarsbijeenkomst Delft.

De Delftse nieuwjaarsborrel was 2 februari 2024 op locatie van de Gist in Delft, Ook hier was een fijne en gezellige opkomst met bestuursleden, bewonerscommissies en vrijwilligers. Het spreken met elkaar is een van de zaken die we belangrijk vinden. Horen wat er speelt in de verschillende wijken waar Stedelink woningen verhuurd is belangrijk om informatie te verzamelen die we dan weer mee kunnen nemen in onze overleggen met de corporatie en gemeente.


We gaan rustig door met het bouwen aan goede relaties met alle huurders, de corporatie en de gemeente om het voor ons als huurders van Stedelink beter te maken.

Deel dit bericht