Bestuursleden gezocht!

Ben jij een betrokken huurder van Stedelink en wil jij je inzetten voor de belangen van de huurders? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste mensen die graag een bijdrage willen leveren aan de belangenbehartiging van huurders in Delft, Zoetermeer, Zuidplas en overig Nederland. We zoeken (algemeen) bestuursleden en een penningmeester.

Als bestuurslid denk je mee over adviezen aan de corporatie over zaken die huurders aangaan, huurverhogingsbeleid, verduurzaming, communicatie, onderhoud, dienstverlening enzovoort. Daarnaast kun je tijdens deze interessante periode als bestuurslid van Stedelink een verschil maken voor de huurders in jouw gebied door signalen door te geven over hoe het gaat met de uitvoering van beleid. Als jij communicatief vaardig bent, goed kunt samenwerken en beschikbaar bent voor ongeveer 8 uur per week, dan ben jij degene die wij zoeken.

Je kunt bij de Huurdersraad kennis en ervaring opdoen en jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen en professionele ondersteuning.

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@huurdersraadstedelink.nl en ga in gesprek met de huidige bestuurders. Sluit je aan bij de Huurdersraad en vertegenwoordig samen met ons de huurders van Stedelink!

Download onze folder en deel met je medehuurders!

Deel dit bericht