Oplevering van Aalstlaan in Zoetermeer

Op 14 november was Huurdersraad Stedelink bij de oplevering van de Cornelis Van Aalstflat op uitnodiging van de corporatie Stedelink. Het was heel fijn om te horen en te zien hoe goed deze verduurzaming is gegaan. Natuurlijk waren er ook wel wat minder fijne zaken en wat kleine klachten maar over het algemeen was het toch heel erg positief. Er was een toespraak van Marion Timmermans, bestuurder  van Stedelink, en van de zeer tevreden aannemer. Er ging applaus op voor de werklui van Vink+Veenman die erg fijn hebben samengewerkt met de bewoners. Door de bewoners werd zelfs een certificate of appreciation afgegeven. Dit is toch wel een mooi resultaat en dat ook nog eens binnen de afgesproken tijd qua oplevering. Wethouder Wonen Ronald Weerwag heeft ook gesproken en de nieuwe letters op de gevel onthuld. Al met al een zeer geslaagde middag. 

Deel dit bericht