Zomer BBQ

Eind juni heeft een groep bewoners met elkaar een gezellige zomer BBQ gehouden. Leuk om voor en met elkaar zoiets te kunnen organiseren. Zij hebben hiervoor een bijdrage ontvangen uit het Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer.

Kortom weer een gezellig samenzijn met elkaar om de contacten te onderhouden en verbeteren.

Hierbij een impressie van de middag.

 

 

 

 

 

Nog een gezellige BBQ middag.
Helaas waren de weersomstandigheden die dag niet helemaal optimaal maar daar liet men zich niet door uit het veld slaan. De centrale hal werd gezellig gemaakt met een heerlijke tafel vol lekkers en natuurlijk buiten, op een beschut plekje, lekker BBQ-en.

Wil jij ook een activiteit organiseren? Neem contact op met de contactpersoon van het Fonds Huurders Stedelink Zoetermeer: Petra de Hoog via info@huurdersraadstedelink.nl

 

Deel dit bericht