Wordt energiecoach in Delft óf vraag of die langskomt met tips en adviezen!

Zoals je weet heeft Huurdersraad Vestia energiecoaches opgeleid, dat is al weer even geleden. Goed nieuws! Bij het Delftse 015 Duurzaam kun je voortaan opgeleid worden tot energiecoach! Er zijn ook al coaches actief die je kunt vragen langs te komen voor tips & advies! 015 Duurzaam is een initiatief van Deelstroom, de Delftse energiecoöperatie, een bewonersinitiatief van, voor en door Delftenaren. 

Energiecoach is een leuke rol waarin je je medehuurders en andere bewoners van Delft in een persoonlijk energiegesprek kunt adviseren over energiebesparende maatregelen in huis. En zelf steek je er ook een hoop van op!

Meld je aan voor de cursus bij 015 Duurzaam!

Als je je aanmeldt via het mailadres op de gelinkte pagina, zet ons (info@huurdersraadstedelink.nl) dan in de (B)CC dan nodigen we je uit voor onze bijeenkomsten zodat je in contact komt met andere Stedelink-huurders die coach en/of vrijwilliger zijn!

Wil je zelf tips en advies? Vraag het aan een Energiecoach 015 Duurzaam Energiehulp.

Deelstroom Delft

  • Hulp voor huishoudens voor verlaging energierekening.
  • Inzet energiecoaches t.b.v. energiebewustwordingen en energiebesparing.
  • Wordt energiecoach

Deel dit bericht