Energiebesparen in Zoetermeer

Zoals je weet heeft Huurdersraad Vestia energiecoaches opgeleid, dat is al weer even geleden. De Zoetermeerse Energiecoöperatie (DEZo) en het Energieloket Zoetermeer leiden voortaan Zoetermeerse energiecoaches op en ondersteunen ze!

Een hele leuke rol waarin je je medehuurders en andere bewoners van Zoetermeer kunt adviseren over energiebesparende maatregelen in je huis. En zelf steek je er ook een hoop van op!

Als je coach bent geef het dan ook aan ons door (info@huurdersraadstedelink.nl) dan nodigen we je uit voor onze bijeenkomsten zodat je in contact komt met andere Vestia/Stedelink-huurders die coach en/of vrijwilliger zijn!

Energieloket Zoetermeer

  • Hulp voor huishoudens voor verlaging energierekening.
  • Inzet energiecoaches t.b.v. energiebewustwordingen en energiebesparing.
  • Wordt energiecoach.

Deel dit bericht