Terugblik eerste vrijwilligersavond Huurdersraad Stedelink

Maandag, 13 maart, vond de eerste bijeenkomst plaats van de vrijwilligers van huurdersraad Stedelink (Zoetermeer). Na een heerlijke maaltijd vol met gezelligheid ging de vergadering van start. Bij deze bijeenkomst waren er veel nieuwe gezichten en was een van de vragen wie zich de komende periode wil inzetten voor Stedelink Zoetermeer. Daarnaast zijn de verschillende rollen van de huurdersraad besproken.

Verder is er uitleg gegeven over de overgang van Vestia naar Stedelink. Als reactie hierop vertelden vrijwilligers dat ze na de splitsing zelf ook het idee hebben dat ze meer inspraak hebben met betrekking tot de plannen van de corporatie. Aan het einde van de vergadering is duidelijk geworden wie zich wil inzetten voor welk thema. Voorbeelden van thema’s zijn ouderen en beschikbaarheid, betaalbaarheid of de huurdersdag van StedelinkMocht je je ook willen inzetten voor huurdersraad Stedelink? Klik dan op deze link

Deel dit bericht