Bestuurslid Anneke van Hoeijen

Anneke van Hoeijen-Rink is bestuurslid van Huurdersraad Stedelink. Zij woont in Zoetermeer.

“Motto: De kortste weg tussen twee punten is een rechte lijn.
Introductie: Ik ben 66 jaar, echtgenote, moeder en oma. In 2023 ga ik met pensioen. Sinds 2017 huur ik een woning van Vestia. Daar voel ik mij thuis. Vestia worstelde jaren met financiële problemen die door slechte bestuurders zijn veroorzaakt. Je merkt dat de huizen niet altijd de aandacht en onderhoud kregen die nodig waren. Gelukkig is er een reorganisatie geweest die daar verandering in moet brengen. Vestia is gesplitst in drie aparte corporaties. Bij de huurdersdag hoorde ik dat iedere nieuwe woningcorporatie een eigen Huurdersraad nodig had. Daarvoor zijn mensen nodig. Ik heb me aangemeld voor die van Stedelink omdat ik wil meehelpen om iedereen een thuis te geven.”

Deel dit bericht