Bestuurslid Thea Pool-Harmans

Thea Pool-Harmans is bestuurslid van Huurdersraad Stedelink. Zij woont in Zoetermeer.

“Hallo ik ben Thea,
Motto: Iedereen wil fijn wonen.

Sinds 1994 huren wij een rolstoelwoning van Vestia. Toen wij hier kwamen wonen was ik volledig rolstoel gebonden. En was de rolstoelwoning met zijn ruimte hard nodig. Nu de rolstoel bijna altijd in de hoek staat is onze grote rolstoelwoning niet meer zo groot nodig. Dan ga je eens nadenken en kijken naar een kleinere aangepaste woning en kom je erachter dat het niet zo simpel is. De doorstroming stagneert en niet alleen in dit stukje; ook de ouderen- en jongerenhuisvesting kent zijn problemen. Toen ik op een huurdersbijeenkomst kwam werd ik me bewust van al het werk wat de Huurdersraad doet en wil doen. En daarom zet ik me nu als huurder van Stedelink in voor de huurdersbelangen, en ben in het bestuur gestapt in de hoop en de verwachting dat ik iets kan bijdragen.”

Deel dit bericht