Bestuurslid Etty van der Leij

Etty van der Leij is bestuurslid en secretrais van Huurdersraad Stedelink. Zij woont in Delft.

“Ik zet mij graag in voor het bestuur van Huurdersraad Stedelink. De rode draad in mijn werkzame leven is dienstverlening, wat blijkt uit mijn ervaring als Department Manager Afdeling Quantum Nanoscience bij de TU Delft. Ik zie daarin overeenkomsten met de relatie naar de huurders van Stedelink, zij zijn de “gebruikers” van de resultaten die de Huurdersraad weet te bereiken. De kennis en ervaring uit mijn werk zet ik in om de samenwerking tussen Huurdersraad en Stedelink vorm te geven. In mijn optiek is respect voor elkaar en goede communicatie de basis van een geslaagde samenwerking, dat zou ik willen inbrengen in Huurdersraad Stedelink, in de relatie met Stedelink, de huisvester in Delft / Zoetermeer en onder meer Zuidplas en met de huurders van Stedelink, onze doelgroep.
In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en gezien als lid van de Algemene Raad bij Huurdersraad Vestia, dat wil ik doorzetten in mijn rol als bestuurslid van Huurdersraad Stedelink.”

Deel dit bericht