Zomeractie: meld je aan voor de nieuwsbrief van de Huurdersraad!

Geef nu je mailadres door aan de Huurdersraad, dan word je onder meer uitgenodigd voor onze huurdersavonden! Weten hoe het in Noord Zoetermeer was? Kijk hier. Verder zijn er in 2024 nog huurdersavonden op 21 oktober in Delft en op 4 of 25 november in Zoetermeer Zuid of Zuidplas. Je ontvangt meer informatie over dagen en locaties via onze nieuwsbrief, dus meld je direct aan via onderstaand formulier.

De Huurdersraad is tot 26 augustus met vakantie. Nog een hele fijne zomer!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Je kunt je op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief via een knop in de nieuwsbrief.
Wij versturen digitale nieuwsbrieven met daarin nieuws dat voor jou relevant kan zijn. Hiernaast versturen wij uitnodigingen voor onze (digitale) huurdersraadplegingen, zodat je jouw mening bij ons kunt achterlaten.

Deel dit bericht