Bestuurslid Roel Ram

Roel Ram is bestuurslid van Huurdersraad Stedelink. Hij is hierin penningmeester. Hij woont in Zoetermeer.

“Na bijna 19 jaar als vrijwilliger werkzaam geweest te zijn in de belangenbehartiging voor de huurders bij zowel de HBVZ (Huurdersbelangen Vereniging Vestia Zoetermeer) en de Landelijke Huurdersraad Vestia ben ik vanaf het begin bestuurslid van Huurdersraad Stedelink. Ik heb ervaring in verschillende rollen waaronder die van penningmeester en voorzitter. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren met de nieuwe corporatie Stedelink meer kunnen bereiken dan de afgelopen 10 jaar. Zolang het mij gegeven is hoop ik een succesvolle tijd met de huurders van Delft en Zoetermeer te hebben en samen met hen en met de nieuwe corporatie Stedelink te zorgen voor tevreden huurders.”

Deel dit bericht